A-DERMA Exomega kupka

A-Derma Exomega kupka koristi se kao dodatak u njezi atopične i vrlo suhe kože (dojenčad, djeca i odrasli). Ona nije sredstvo za higijenu jer ne sadrži detergente. Njezina je učinkovitost u kombinaciji ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin® te dodatnih hidratantnih sastojaka. Ne pjeni se. Ne sadrži umjetne boje i hipoalergena je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.

Regularna cijena: 136,63 kn

Akcijska cijena: 129,80 kn

Reward Points Policy You will earn 8 bodova for buying this product.
A-derma
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na info@eljekarna.hr.

Opis proizvoda

Detalji

Djelovanje:Ekstrakt izdanka Rhealba® zobi zaslužan je za protuupalno i imunomodulirajuće djelovanje, zbog visoke koncentracije specifičnih aktivnih sastojaka – saponina i flavonoida.Saponini su prirodni imunomodulator - inhibiraju lučenje interleukina pretjerane ekspresije kod atopijskog dermatitisa te aktiviraju regulacijske T limfocite.Flavonoidi djeluju protuupalno - inhibiraju lučenje upalnih medijatora: prostaciklina i leukotriena.Druga djelatna tvar, Filaxerin®, obnavlja zaštitni hidrolipidni film kože i ublažava suhoću. Kombinacija je 2 tvari koje imaju komplementarno djelovanje:10-HDA (10-hidroksi-decenionska kiselina) potiče sintezu filagrina, proteina koji se prirodno nalazi u koži i neophodan je za normalno stvaranje korneocita (rožnatih stanica). Osim toga, 10-HDA zajedno s omega 6 masnim kiselinama smanjuje nedostatak međustaničnih lipida.Na taj način Filakserin® restrukturira i obnavlja zaštitni film kože.Exomega kupka učinkom emolijensa umiruje i vlaži kožu, te smanjuje suhoću kože.

Sastav:Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxerin® / 10-hidroksi-decenionska kiselina i omega 6 masne kiseline/. Sadrži glicerin. Bez parfema, bez parabena, bez sapuna, anionskih i amfotrenih surfaktanata.

Indikacije:Atopijski dermatitis , vrlo suha koža.

Kontraindikacije, nuspojave, interakcije:Nisu poznate.

Primjena:Razrijediti u vodi za kupanje. Opustiti se u kupki tijekom ne više od 10 minuta. KOŽU NE ISPIRITATI NAKON KUPANJA! Osušiti se nježno bez trljanja.Kupanje u kupki jednom ili nekoliko puta tjedno.

Doziranje:2 zatvarača - za dječju kupku. 4 zatvarača za kupku za odrasle. Kupanje u kupki jednom ili nekoliko puta tjedno.