Afrodita krema za depilaciju lica i bikini zone 50 ml

byAfrodita
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C008313
41,34 kn

Depilacijska krema za posebno nježno, te iznimno brzo i učinkovito odstranjivanje dlačica na najosjetljivim dijelovima tijela: lica, bikini zone, pazuha. S ekstraktom kamilice umiruje nadraženu kožu.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Depilacijska krema za posebno nježno, a izuzetno brzo i djelotvorno odstranjivanje dlačica na posebno osjetljivim dijelovima tijela: lice, bikini, predio pazuha. Sa ekstraktom kamilice, ublažava nadraženost kože i umiruje je.

GLAVNI ATRIBUTI: brzo i djelotvorno

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI: EKSTRAKT KAMILICE: pospješuje obnavljanje kože, djeluje umirujuće, omekšava i osvježava.

UPOTREBA: Prije depilacije, kožu i dlačice navlažite vodom. Priloženom lopaticom nanesite kremu za depilaciju neposredno na kožu - ravnomjerno i u sloju od 2-3 milimetra. Ostavite da krema djeluje 1 do maksimalno 3 minute na licu, maksimalno 6 minuta kod depilacije tijela - zavisno od strukture i debljine dlačica. Nakon toga kremu nježno odstranite i kožu temeljno isperite vodom.

SAVJET: Nakon depilacije najmanje 24 sata ne koristite dezodorans ili proizvod koji sadrži parfem i u tom razdoblju izbjegavajte sunčanje. Uvijek sačekajte 72 sata prije ponovne upotrebe kreme.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.