Dietpharm D3+K1 baby 30 kaps.

by Dietpharm
Dobavljivo
Šifra proizvoda
c017816
7,26 €
NAČIN UPOTREBE Dojenčadi od 8. dana do kraja 12. tjedna starosti daje se sadržaj 1 kapsule na dan. Gornji dio kapsule se okrene, povuče i ukloni te se sadržaj istisne direktno bebi u usta. Moguće je također sadržaj kapsule pomiješati s majčinim mlijekom, odnosno mliječnom formulom. Nikada se ne stavlja cijela kapsula djetetu u usta. Istiskuje se samo njezin sadržaj! POSEBNOSTI D3 + K1 BABY uljna otopina u twist off kapsulama je dodatak prehrani za nadoknadu vitamina D3 i vitamina K1 kod novorođenčadi i dojenčadi od 8. dana do kraja 12. tjedna starosti. Vitamin D3 potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.