-5%

WAYA® LGG® Forte kapsule A15

by Waya
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C010013
Akcijska cijena 9,57 €/72,11kn Regularna cijena 10,07 €/75,87kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,07 €/75,87kn

Kapsule WAYA® primjerene za djecu i odrasle sadrže Lactobacillus rhamnosus GG (probiotičku kulturu), koja je najistraženija probiotička kultura s više od 800 objavljenih stručnih članaka.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

WAYA®  Forte kapsule za uravnoteženu crijevnu mikrofloru.

  • primjerene su za odrasle i djecu stariju od 2 godine.
  • kapsule su želučanootporne, ovojnica kapsula u cijelosti je biljna
  • za djecu se kapsula može otvoriti i sadržaj pojesti žličicom
  • ne sadrže alergene (mliječne bjelančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, sezam, SO2, soju, orašaste plodove, celer, gorušicu, rakove)

Mikroenkapsulirani oblik
Probiotici su živi organizmi i vrlo su osjetljivi pri prolazu kroz kiselu okolinu probavnog sustava, stoga ih treba odgovarajuće zaštititi. Mikroenkapsulirani oblik probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogućuje 5 puta veće preživljavanje u probavnom sustavu u usporedbi s drugim probiotičkim kulturama na tržištu i posljedično se osigurava viša koncentracija probiotičke kulture u crijevima.

Primjena:
Kapsulu progutajte s dosta hladne tekućine. Ako uzimate antibiotik, kapsule WAYA® Forte uzmite barem dva sata prije ili poslije uzimanja antibiotika. Ako dijete ne može progutati kapsulu, sadržaj kapsule mu možete dati žličicom. WAYA® Forte kapsule uzimajte najmanje dva tjedna. Primjerene su i za dugotrajnu primjenu.

Doziranje:
Odrasli i djeca starija od 2 godine
1 kapsula na dan

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.