ORTIS MATIČNA MLIJEČ BIO FORTE 250ML

byOrtis
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001593
138,88 kn
Matična mliječ je prirodna mješavina 100% prirodnih nutrijenata iznimnog bogatstva i hranjivog sastava. Visoki sastav vitamina, minerala i oligo - elemenata stimulira organizam i povećava obrambene sposobnosti i vitalnost organizma.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Matična mliječ je primarno namijenjena kao hrana matice (kraljice pčele) tijekom čitavog njezinog života, a proizvode je mlade pčele radilice. Vitalnost i dugovječnost, kao i iznimna plodnost pčele matice, koja živi 4 do 5 godine naspram 5 do 6 tjedana koliko žive pčele radilice, uvjetovana je upravo hranjivošću matične mliječi. Matična mliječ je prirodna mješavina 100% prirodnih nutrijenata iznimnog bogatstva i hranjivog sastava.

Ovaj jedinstven proizvod u obliku napitka sadrži matičnu mliječ visoke čistoće, kontroliranog ekološkog podrijetla i visoke koncentracije, te kontroliranog sadržaja 10-HDA ( tvar karakteristična samo za matičnu mliječ). Proizveden je bez korištenja toplinske tehnološke obrade, posjeduje EKO (BIO) certifikat tj.jamstvo da ne sadrži onečišćenja (pesticide, teške metale, antibiotike). Ne sadrži nikakve umjetne dodatke.

Namijenjen je:

  • djeci
  • učenicima i studentima
  • osobama koje imaju povećane psihofizičke napore
  • starijim osobama
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.