Green Energy Organics

GREEN ENERGY ORGANICS

1992. godine u Milanu, u Italiji jedna je žena s idejom da proizvodi za kožu i tijelo trebaju sadržavati isključivo organske sastojke vrhunske kvalitete odlučila pokrenuti najbolju liniju organskih proizvoda za njegu kože i tijela. Vođena misterijima tajnih talijanskih kozmetičkih rituala, drevnim mediteranskim

receptima te vlastitim bogatim iskustvom koje je stekla radeći za poznate kozmetičke kompanije, Wilma Scarton je stvorila Green Energy Organics. Fascinacija prirodom i njezinom moći tjerala ju je neprestano na promišljanje kako zadržati prirodu sa svim njezinim kvalitetama. I upravo je to bila misao vodilja pri stvaranju Green Energy Organics proizvoda.

Green Energy Organics jedini je kozmetički brand koji je jasno naveo listu svih toksina koje nikada nisu koristili u 20 godina ozbiljnog i profesionalnog poslovanja. 100% čisti, u skladu sa 7 bionomskih standarda kvalitete, odgovaraju u potpunosti lipidima u koži, bez kemijskih konzervansa, umjetnih aroma i mineralnih ulja, glutena, kemijskih boja i životinjskih supstanci.

Mediterranean Plant Stem Cell SkinTherapy proizvodi formulirani su kako bi pružili maksimalan učinak koristeći moć matičnih stanica bilja. GEO je talijanski brand kozmetike za njegu kože koji koristi najčišće i najučinkovitije organske sastojke za stvaranje predivnih formula istinski luksuznih proizvoda kako za lice tako i za tijelo, kako muškaraca tako i djece.

Što znači ''100 % organski''?

Na ambalaži svakog proizvoda iz linije Green Energy Organics stoji oznaka 100% organski koja se dodjeljuje prema najvišim svjetskim standardima njege kože. ''Hrana za Vašu kožu'' koja se sastoji od potpuno čistih mediteranskih organskih sastojaka uzgaja se u Italiji bez upotrebe pesticida, umjetnih gnojiva i kanalizacijskog mulja. Ovi prirodni antioksidansi koji usporavaju starenje uzgajaju se na malim

farmama koje se proizvodnjom bave generacijama kako bi postigle što bolju kvalitetu. Dodavajući upravo takve sastojke razvili smo jedinstvenu formulu koja osvježava i hrani tijelo, a ne šteti okolišu. Kad govorimo o njezi kože, ono što izostavljate jednako je važno kao ono što uzimate u obzir. Upravo zbog toga u proizvodnji naših kozmetičkih proizvoda ne koristimo sastojke koji bi ikako mogli naštetiti organizmu.

Proizvodi ne sadrže: ozračene sastojke, ostatke pesticida, mineralna ulja, SLS*, parafine, parabene.

Proizvod je hipoalergenski i veganski, te proizveden prema ICEA regulacijskim standardima .

6 stavki

proizvoda po stranici

 1. La Récolte des Fruits - krema za čišćenje 200ML

  La Récolte des Fruits - krema za čišćenje 200ML

  Izrazito lagana krema za čišćenje lica, uklanja površinske nečistoće i duboko čisti začepljene pore. Očistiti će šminku sa vašega lice i istodobno je dovoljno blaga kako ne bi iritirala nježnu kožu na području oko očiju. Koža će upiti kremu kako bi uklonila šminku i sve toksine te će kožu ostaviti meku i glatku nakon ispiranja vodom. Sadrži sjemenke grožđa vinove loze, koji je izvrstan antioksidans i pomaže koži u revitalizaciji. Ostavlja prekrasan osjećaj dok istovremeno obavlja proces obnove stanica bez iritacije ili crvenila. Koža ostaje besprijekorno čista, mekana i glatka, te nikako suha.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 175,00 kn

  Akcijska cijena: 166,25 kn

  Reward Points Policy Earn 11 bodova
 2. La Récolte des Plantes - Svakodnevna detoksikacijska i tonizirajuća krema za lice, 50ML

  La Récolte des Plantes - Svakodnevna detoksikacijska i tonizirajuća krema za lice, 50ML

  Svakodnevna detoksikacijska i tonizirajuća krema za lice

  Preporucljivo za svaki tip kože

  Način primjene: Ujutro i navečer nakon čišćenja kože lica, kremu nježno umasirati  na T-zonu, lice i vrat, laganim kružnim pokretima ruku. Također, nanijeti sloj kreme na područje ispod brade gdje zatvorenom šakom kremu utrljamo od područja ispod brade prema van.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 221,54 kn

  Akcijska cijena: 210,46 kn

  Reward Points Policy Earn 14 bodova
 3. La Récolte des Fleur D'Oranger - Svakodnevni serum za oči i usne protiv znakova starenja kože, 30ml

  La Récolte des Fleur D'Oranger - Svakodnevni serum za oči i usne protiv znakova starenja kože, 30ml

  Svakodnevni serum za oči i usne protiv znakova starenja kože

  Preporučljivo za normalnu i kožu sa znakovima starenja 

  Način primjene: ujutro i navečer, serum lagano utapkati na područje oko očiju. Koristiti minimalno mjesec dana svakodnevno.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 255,00 kn

  Akcijska cijena: 242,25 kn

  Reward Points Policy Earn 16 bodova
 4. La Récolte des Fruits - Svakodnevni energizacijski serum za oči i usne, 30ML

  La Récolte des Fruits - Svakodnevni energizacijski serum za oči i usne, 30ML

  Svakodnevni energizacijski serum za oči i usne

  Preporučljivo za normalnu i mješovitu kožu

   Način primjene: ujutro i navečer, serum lagano utapkati na područje oko očiju. Koristiti minimalno mjesec dana svakodnevno.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 255,00 kn

  Akcijska cijena: 242,25 kn

  Reward Points Policy Earn 16 bodova
 5. L HOMME ORGANIC - Svakodnevni gel za čišćenje lica i brijanje, 120ML

  L HOMME ORGANIC - Svakodnevni gel za čišćenje lica i brijanje, 120ML

  Svakodnevni gel za čišćenje lica i brijanje 120ml

  Način primjene: Koristiti ujutro i navečer. Za čićenje lica gel staviti na dlan mokre ruke te trljati dok se ne stvori pjena. Pjenu nanijeti na vlažno lice. Ostaviti na licu dok se pjena ne upije, te isprati lice mlakom vodom. Kod brijanja nanijeti malo veću količinu gela i utrljati na lice dok se ne stvori pjena, te obaviti postupak brijanja.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 175,00 kn

  Akcijska cijena: 166,25 kn

  Reward Points Policy Earn 11 bodova
 6. L HOMME ORGANIC - Svakodnevni balzam poslije brijanja, 120ML

  L HOMME ORGANIC - Svakodnevni balzam poslije brijanja, 120ML

  Svakodnevni balzam poslije brijanja 120ml

  Način primjene: : Koristiti svakodnevno nakon brijanja. Proizvod sadrži formulaciju koje umanjuje mogućnost urastanja dlake, vlaži i ublažava iritacije na koži uzrokovane brijanjem.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 197,50 kn

  Akcijska cijena: 187,63 kn

  Reward Points Policy Earn 12 bodova

6 stavki

proizvoda po stranici