Green Energy Organics

GREEN ENERGY ORGANICS

1992. godine u Milanu, u Italiji jedna je žena s idejom da proizvodi za kožu i tijelo trebaju sadržavati isključivo organske sastojke vrhunske kvalitete odlučila pokrenuti najbolju liniju organskih proizvoda za njegu kože i tijela. Vođena misterijima tajnih talijanskih kozmetičkih rituala, drevnim mediteranskim

receptima te vlastitim bogatim iskustvom koje je stekla radeći za poznate kozmetičke kompanije, Wilma Scarton je stvorila Green Energy Organics. Fascinacija prirodom i njezinom moći tjerala ju je neprestano na promišljanje kako zadržati prirodu sa svim njezinim kvalitetama. I upravo je to bila misao vodilja pri stvaranju Green Energy Organics proizvoda.

Green Energy Organics jedini je kozmetički brand koji je jasno naveo listu svih toksina koje nikada nisu koristili u 20 godina ozbiljnog i profesionalnog poslovanja. 100% čisti, u skladu sa 7 bionomskih standarda kvalitete, odgovaraju u potpunosti lipidima u koži, bez kemijskih konzervansa, umjetnih aroma i mineralnih ulja, glutena, kemijskih boja i životinjskih supstanci.

Mediterranean Plant Stem Cell SkinTherapy proizvodi formulirani su kako bi pružili maksimalan učinak koristeći moć matičnih stanica bilja. GEO je talijanski brand kozmetike za njegu kože koji koristi najčišće i najučinkovitije organske sastojke za stvaranje predivnih formula istinski luksuznih proizvoda kako za lice tako i za tijelo, kako muškaraca tako i djece.

Što znači ''100 % organski''?

Na ambalaži svakog proizvoda iz linije Green Energy Organics stoji oznaka 100% organski koja se dodjeljuje prema najvišim svjetskim standardima njege kože. ''Hrana za Vašu kožu'' koja se sastoji od potpuno čistih mediteranskih organskih sastojaka uzgaja se u Italiji bez upotrebe pesticida, umjetnih gnojiva i kanalizacijskog mulja. Ovi prirodni antioksidansi koji usporavaju starenje uzgajaju se na malim

farmama koje se proizvodnjom bave generacijama kako bi postigle što bolju kvalitetu. Dodavajući upravo takve sastojke razvili smo jedinstvenu formulu koja osvježava i hrani tijelo, a ne šteti okolišu. Kad govorimo o njezi kože, ono što izostavljate jednako je važno kao ono što uzimate u obzir. Upravo zbog toga u proizvodnji naših kozmetičkih proizvoda ne koristimo sastojke koji bi ikako mogli naštetiti organizmu.

Proizvodi ne sadrže: ozračene sastojke, ostatke pesticida, mineralna ulja, SLS*, parafine, parabene.

Proizvod je hipoalergenski i veganski, te proizveden prema ICEA regulacijskim standardima .

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.