Filorga Sleep & Peel® noćna obnavljajuća njega 50 ml

Anti-age noćna krema za obnavljanje i njegu kože.

Regularna cijena: 503,13 kn

Akcijska cijena: 477,97 kn

Reward Points Policy You will earn 31 bodova for buying this product.
Filorga
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na info@eljekarna.hr.

Opis proizvoda

Detalji

NAMJENA

Vraća koži sjaj i mekoću. Redovitim nanošenjem koža postaje glađa, put svjetlija, bore manje i pliće. Nedostaci na koži lica postaju manje vidljivi.

GLAVNI SASTOJCI

Patentirani NCTF® kompleks i hijaluronska kiselina djeluju zajedno sa šest hidroksi-kiselina (AHA i BHA, ukupno 6,4 %) različite molekularne mase koje osiguravaju postupnu i kontroliranu eksfolaciju epidermisa. Liposomi s inkapsuliranom azeleinskomi piruvinskom kiselinom hidratiziraju i djeluju antioksidativno. Dva matrikin peptida u kombinaciji s ekstraktom smeđe alge i alfa arbutinom osiguravaju zaštitni i anti-age učinak.

NAČIN UPORABE

Nanijeti svaku večar na čistu i suhu kožu, ili svaku drugu ako je riječ o iznimno osjetljivoj koži. Ne nanosite na vlažnu kožu, na područje oko očiju ili na otvorena oštećenja. Ako nakon nanošenja osjetite lagano žarenje, to je znak djelovanja aktivnih sastojaka. No bude li intenzivno, odmah isperite lice hladnom vodom i prekinite uporabu proizvoda. Ova njega se ne preporučuje uz primjenu drugih nadražujućih preparata. Osobama s osjetljivom kožom ne preporučuje se istodobna uporaba SLEEP AND PEEL na večer i MESO-C ujutro.

SPECIFIČNOSTI

NCTF® kronosfere - višeslojne nanosfere koje transportiraju hijaluronsku kiselinu i patentirani NCTF® kompleks od 55 sastojaka za revitalizaciju (vitamini, minerali, aminokiseline, koenzimi, nukleinske baze) u dublje slojeve gdje ih postepeno otpuštaju svojim rastvaranjem. Krema sadrži 105 sastojaka - od toga 68 % aktivnih tvari.