HemoClin® gel za hemoroide

byHemoClin
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001598
Posebni popust 130,51 kn Regularna cijena 137,38 kn
HemoClin® gel koristi se za tretman analnih tegoba te za ublažavanje simptoma iritacije, svrbeža, osjećaja žarenja i osjetljivosti koji su povezani s hemoroidima. HemoClin® gel ublažava analne tegobe.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

HemoClin® gel učinkovito  ublažava analne tegobe kao što su svrbež, iritacija, osjećaj žarenja i osjetljivost. Bioaktivni gel nudi brzo olakšanje kod hemoroida, fisura (raspuklina) i analnih tegoba. Bioaktivni sastojak 2QR neutralizira štetne mikrobe te podržava prirodni proces zacjeljivanja i obnavljanja tkiva. HemoClin® gel također služi za podmazivanje kako bi se olakšalo pražnjenje crijeva. 

HemoClin® gel:

  • Osigurava brz učinak hlađenja te posljedično ublažava svrbež i bol
  • Ublažava bol pri pražnjenju crijeva
  • Štiti sluznicu od patogenih bakterija i potiče prirodni proces zacjeljivanja
  • Osigurava jednostavnu i higijensku upotrebu

Primjena

Nanesite na zahvaćeno područje i oko njega primjenjujući gel najmanje dva puta dnevno u dovoljnoj količini tijekom dva tjedna ili kada je potrebno ublažavanje tegoba. Češća primjena povećava učinkovitost. Za  ublažavanje (unutarnjih i vanjskih) hemoroida i fisura (raspuklina):

  • nanesite u anus i oko njega prije i nakon svakog pražnjenja crijeva.
  • HemoClin® gel ne bi trebalo koristiti više od 30 dana zaredom.
  • ne koristite ovaj proizvod ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak.

Upozorenja

Spremnik je pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon upotrebe. Čuvati odvojeno od topline, iskri, otvorenog plamena i vrućih površina. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 ºC/122 ºF. Čuvajte izvan dohvata djece. Sadrži male dijelove. Zaštitite sredstvo i aplikator od sunčeve svjetlosti i čuvajte na suhom i hladnom mjestu (dobro prozračenom). Raspršivač možete koristiti samo u kombinaciji s priloženim aplikatorom.

Vrlo lako zapaljivo. Sadržaj je pod tlakom.

Glavni sastojak

Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR

Ostali sastojci

Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate.

* 2QR

Sadržaj

Raspršivač s 45 ml gela i priloženim aplikatorom

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-5%