Izjava o privatnosti

Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr

U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Zdravstvena ustanova "Ljekarna Palac" / eljekarna.hr ne odgovaraja za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.