Scholl Fresh Step osvježavajući sprej 150ml

by Scholl
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C000769
5,29 €
-Scholl Fresh Step dezodorans je posebno razvijen sa dual active formulom koja odmah neutralizira miris i pruža stopalima 24- satnu zaštitu od mirisa.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
-Scholl Fresh Step dezodorans je posebno razvijen sa dual active formulom koja odmah neutralizira miris i pruža stopalima 24 h zaštitu od mirisa. Prije uporabe dobro protresite. Spremnik držite otprilike 10-15 cm od suhe čiste kože i jednakomjerno raspršite proizvod. Usredotočite se na taban i područje između prstiju gdje se stopala najviše znoje. Proizvod nije primjeren za dijabetičare i osobe s lošom cirkulacijom.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.