Novalac Allernova AR 400 g

byNovalac
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C002911
Posebni popust 109,83 kn Regularna cijena 115,61 kn

Hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi i male djece prosjetljive na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja imaju regurgitaciju.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi i male djece prosjetljive na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja imaju regurgitaciju.
Allernova je hrana za posebne medicinske potrebe novorođenčadi i dojenčadi s alergijom na bjelančevine kravljeg mlijeka (0-36 mjeseci). Allernova se može upotrebljavati kao jedina hrana do 6. mjeseca života. Nakon 6. mjeseca Allernovu prema savjetu liječnika možete upotrebljavati kao dio raznolike prehrane.

Allernova je proizvod hidroliziranoga kravljeg mlijeka (kazeina) za bolju probavu i podnošenje.

Ne sadrži gluten i laktozu. Allernova zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-5%