-5%

NOVALAC NIGHT FORMULA 800G

by Novalac
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
NOVALAC NIGHT FORMULA 800G
Akcijska cijena 18,54 €/139,69kn Regularna cijena 19,52 €/147,07kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,52 €/147,07kn
Obrano mlijeko, biljna ulja (palmino, sojino, ulje uljane repice), maltodekstrini, kukuruzni škrob, laktoza (mlijeko), emulgator (sojin lecitin), vitamini (C, E, A, folna kiselina, niacin, D3, K1, pantotenska kiselina, B2, biotin, B12, B1, B6), L-cistin, kolin bitartarat, natrijev klorid, kalijev hidroksid, taurin, željezov sulfat, inozitol, cinkov sulfat, magnezijev oksid, antioksidansi (ekstrakt bogat tokoferolima), L-karnitin, bakrov sulfat, manganov sulfat, natrijev selenit, kalijev jodid. Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani, ne sadrži genetski modificirane organizme (GMO), a ni gluten. Početna mliječna hrana Novalac Night Formula primjerena je za dojenčad od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Primjeren je za često gladnu dojenčad danju i kao večernji ili noćni obrok. Novalac Night Formula zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane. Novalac NIGHT FORMULA namijenjena je: Dojenčadi koja je često gladna već 1 ili 1,5 h nakon uobičajenog obroka.Dojenčadi koja je preko dana hranjena drugom mliječnom hranom i često se budi noću Novalac Night Formula može se ponuditi samo kao večernji obrok. Dojenčadi od rođenja do 12. mjeseca života. Novalac Night Formula je mliječna hrana sa sporo probavljivim ugljikohidratima za dugotrajnu sitost dojenčadi bez povećanoga unosa kalorija. Kod često gladne dojenčadi preporučuje se upotreba mliječne hrane Novalac Night Formula (može i samo kao večernji obrok), koja sadrži sporo probavljive ugljikohidrate i dugolančane masne kiseline za osiguravanje dugotrajne sitosti dojenčadi. Na osjećaj sitosti utječu različiti kemijsko-fizikalni podražaji u ustima i ždrijelu povezani sa žvakanjem i rastezanjem želuca. Tek kad probavljeni hranjivi sastojci uđu u krv, u optoku su veće količine glukoze (šećera) koje daju osjećaj sitosti. Kad nam razina glukoze u krvi padne, opet osjećamo glad. Hrana bogata sporo probavljivim ugljikohidratima sporije se probavlja i tako utječe na usporenu apsorpciju glukoze u krv, što omogućuje osjećaj dugotrajne sitosti. Mliječna hrana Novalac Night Formula zadovoljava prehrambene potrebe dojenčeta, jer je obogaćen željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine. Novalac Night Formula dio je velike skupine proizvoda posebno prilagođenih dojenčadi pažljivo izabranim sastojcima i kontroliranom kakvoćom. Nakon navršenog 12. mjeseca savjetujemo prijelaz na mlijeko za djecu Novalac 3. Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani, ne sadrži genetski modificirane organizme (GMO), a ni gluten.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
1.Prije pripreme svakog obroka operite ruke. 2.Bočicu i poklopac sa dudom prokuhajte u vodi. Neka ključa bar 5 minuta. 3.Vodu za pripremu obroka prokuhajte u pokrivenom lončiću. Neka ključa bar 5 minuta. 4.Vodu u lončiću ohladite na 40°C i prelijte je u bočicu. 5.Uspite u bočicu propisani broj mjerika pomoću priložene mjerice. 6.Bočicu zatvroite i dobro promućkajte da se prašat potpuno otopi. 7.Pripremljeni obrok ohladite do mlakog (37°C), odnosno dok na koži ne osjetite ni hladno ni toplo.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.