SVR SUN SECURE Krema SPF50 50 ml

bySVR
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C012795
178,75 kn
Zaštita od UVA / UVB + vidljivog spektra + IR zrake. Njega prikladna za osjetljivu kožu. Vrhunski dermatološki sastojci.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
OPIS PROIZVODA: Zaštita od UVA / UVB + vidljivog spektra + IR zrake. Njega prikladna za osjetljivu kožu. Vrhunski dermatološki sastojci. Visoko koncentrirani sastojci za maksimalni rezultat / Posebna formula za optimalnu sigurnost. Za dojenčad, djecu i odrasle. Prikladno za osjetljivu i netolerantnu kožu. Glatka tekstura koja brzo upija. Ne ostavlja iza sebe masni i ljepljivi osjećaj. Otporan na vodu, znoj i brisanje. Lagani ljetni miris koji ne sadrži alergene i koji je fotoosjetljiv. Bez alkohola, parabena i oktokrila. Inovacija: integrirana zaštitna tehnologija / 100% organskih filtera / klinički dokazana učinkovitost NAČIN UPOTREBE: Jedanaku količinu kreme ravnomjerno nanesite na kožu, te ponovite prema potrebi
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.