XERA GEL 10 G

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C013855-1
17,42 €/131,25kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Xeragel je prozirna krema za ožiljke koja se sastoji od gotovo čistog silikonskog, medicinskog gela. Kreme za ožiljke koji sadrže silikon su, na temelju trenutno dostupne znanstvene literature, učinkovitije te daju bolje estetske rezultate u usporedbi sa kremama koje ne sadrže silikon. U članku prof. dr. Monstreya (Updated Scar Management Practical Guidelines) objavljenom 2014. u reviji plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije (JPRAS), upotreba silikonskih flastera i krema za ožiljke smatra se najboljom metodom za sprečavanje nastanka hipertofičkih i keloidnih ožiljaka Primjena Xeragela je jednostavna. Nakon što se krema za ožiljke osuši, na koži se stvara blago lepljivi sloj silikona koji gotovo da se i ne vidi, ali pruža optimalne uvjete za zacjeljivanje ožiljaka. Za veće ožiljke preporučamo korištenje kreme za ožiljke Dermasof ili Pro-Sil. Upotrebu Xeragela preporučujemo na svim vidljivim djelovima tijela (lice, vrat, prsti, dlanovi, zapešća itd.) a u ljetnim mjesecima i na području donjih ekstremiteta. Xeragel moguće je dodatno kombinirati sa silikonskim flasterima Epi-Derm (npr. preko noći pacijent može imati zalijepljen silkonski flaster, a po danu nanositi kremu za ožiljke Xeragel).
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.