Twinlab Kvercetin s vitaminom C 100 kapsula

byTwinlab
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C001339
312,21 kn

Kvercetin je bioflavonoid sa snažnim antioksidativnim djelovanjem.
Sprječava lipidnu peroksidaciju, obnavlja vitamin E i neutralizira superoksid radikal, pa djeluje zaštitno na živčani i kardiovaskularni sustav (povišeni kolesterol, krhke kapilare, varikozne vene).

Prirodni je inhibitor više međustaničnih enzima povezanih sa produkcijom upalnih medijatora (reumatoidni artritis, kolitis, lupus). Kao prirodni antihistaminik inhibira sintezu i oslobađanje histamina. Preporuča se kod alergija (na pelud) posebno u kombinaciji sa vitaminom C. Smanjuje komplikacije dijabetesa poput retinopatije, katarakte i neuropatije. Regulira izlučivanje inzulina i štiti od oštećenja beta-stanica gušterače.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna kapsula):

  • Vitamin C 700 mg 875% RDA
  • Kvercetin dihidrat 250 mg

Ostali sastojci: vitamin C (askorbinska kiselina), želatina, pročišćena voda, kvercetin dihidrat, stabilizator: stearinska kiselina, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid.

Način primjene: uzimati 1 kapsulu dnevno uz obrok ili po preporuci stručne osobe.

Twinlabov Kvercetin + C jedinstvena je kombinacija sa 250 mg Kvercetina i 700 mg vitamina C.      

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.