Vichy Dercos Neogenic tretman za rast kose 14 doza

by Vichy
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C008609
468,38 kn

DERCOS Neogenic svakodnevni tretman u monodozama.

  • Patentirana molekula Stemoxydine 5%
  • Prva molekula biomimetičkog djelovanja koja potiče djelovanje matičnih stanica koje omogućavaju rast nove kose.
  • Budi folikule vlasi u latentnoj fazi.
  • Broj novih vlasi raste, kosa postaje "deblja”.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tijekom koje prestaje njena aktivnost i ona ostaje prazna. Kako bi izašao iz te faze, folikul vlasi šalje signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze Istraživački centar L'Oréal je otkrio ključnu ulogu matičnih stanica u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic sa Stemoxydineom, prvom molekulom biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica. Aktiviraju se folikuli u latentnoj fazi. 1700 novih vlasi u 90 dana** **Kliničko ispitivanje u usporedbi s placebom na 101 osobi - prosječna vrijednost na vlasištu s alopecijom. Primjereno osjetljivom vlasištu. Hipoalergena i neljepljiva formula bez parabena.

UGODAN LOSION NJEŽNOGA MIRISA
Poticajan osjećaj svježine koji nastaje nanošenjem losiona Neogenic. Losion se brzo upija i ne masti kosu. Olakšava raščešljavanje. Lagan i vrlo prirodan miris njege formuliran je da zavede i žene i muškarce.

UGODA KOJU PRUŽA MIKROMASAŽA
Zahvaljujući ergonomskom masažnom nastavku Vrlo je mekan i omogućuje ugodnu mikromasažu vlasišta koja potiče mikrocirkulaciju.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.