AIRGUARD14 IMMUNE - Uređaj za dezinfekciju zraka

Dobavljivo
Šifra proizvoda
C015887
10.000,00 kn

Jedinstveni decontaminator najnovije tehnologije.

Revolucija u dezinfekciji zraka! Inovativna dekontaminacija zraka na príncipu fotokatalitičke oksidacije, gdje svaka bakterija, virus, pljesan i alergen koji prođu kroz uređaj AIRGUARD14 se pretvara u vodenu paru, odnosno H2O I CO2.

 

 

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Čovjek u prosjeku udahne 20.000 puta dnevno i provede 80% svoga vremena u zatvorenom prostoru.

Do sada se nije razvila tehnologija dezinfekcije zraka koja bi bila učinkovita i sigurna za rad u prisustvu ljudi.

AIRGUARD14 dokazano uništava 99,95% patogenih mikroorganizama (poput bakterija, virusa, plijesni, gljivica I parazita) u okruženju čovjeka, a samim tim poboljšava kvalitetu zraka kojeg udišemo.

Airguard14 je idealan za zatvorene prostore, gdje je velika fluktuacija ljudi.

Prema materijalima Američkog centra za prevenciju i kontrolu bolesti, Kovid 19 može se širiti ne samo izravnim zrakom - kapljicama, već i ostati u zraku određeno vrijeme. AIRGUARD14 smanjuje koncentraciju patogena u zraku, dovodeći do točke u kojoj se vlastiti imunitet osobe samostalno nosi s mikrobima u zraku u zatvorenom prostoru.

Airguard 14 immun, proizveden u EU patentiranom tehnologijom, stvorio je međunarodni tim znanstvenika u mikrobiologiji, fizici i kemiji. AIRGUARD14 ne zahtijeva zamjenu filtera, nema dodatnih troškova održavanja. Sam filter od nanokristalnog praha ima dugovječan rok trajanja (minimalno 50godina). AIRGUARD14 dekontaminira zrak do 0,002 mikrona čestica Airguard imunološka tehnologija koja se koristi učinkovita je u odnosu na sve poznate i još nepoznate organske patogene, što ga čini jedinstvenim uređajem budućnosti. Rezultati su dokazani u različitim laboratorijskim ispitivanjima u Europskoj uniji.

Među prvim kupcima koji su prepoznali jedinstvenu tehnologiju AIRGUARD14 Immun su klinike za dentalnu medicinu, klinike za plastičnu kirurgiju, Hilton Hotel Chain, lanac supermarketa Interspar, naftne kompanije i banke, prihvatilišta izbjeglicama, starački domovi, dječji vrtići i škole, te privatni domovi i apartmani, ekskluzivni butici. Regionalne organizacije Crvenog križa uključile su korištenje Airguarda u protokol o sigurnosti pandemije, što ukazuje na povjerenje u proizvođača i tehnologiju.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.