Dietpharm CINK KELAT 25 mg 60 kaps.

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c017229
10,10 €
Cink Kelat 25 mg kapsule su dodatak prehrani koji sadrži 25 mg cinka u obliku cinkovog glukonata. Cinkov glukonat je kelirani oblik cinka koji se odlično apsorbira u organizmu. Cink u organizmu vrlo je važan i doprinosi mnogim funkcijama: normalnoj funkciji imunološkog sustava normalnoj kognitivnoj funkciji održavanju normalne kose, kože i noktiju održavanju normalnog vida normalnoj plodnosti i reprodukciji održavanju normalne razine testosterona u krvi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Namijenjene su osobama koje imaju oslabljen imunološki sustav, za održavanje normalne funkcije vida, živčanog sustava, kognitivne funkcije mozga te kao podrška normalnoj plodnosti i reprodukciji. Također su namijenjene osobama koje žele imati zdravu kosu, kožu i nokte. Upute za upotrebu: Odrasli uzimaju 1 kapsulu na dan.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.