Dietpharm MAGNEZIJ 375 DIREKT +B KOMPLEKS 28 vrećica

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c016404
9,00 €
Dietpharm Magnezij 375 Direkt + B kompleks granule 28 vrećica Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima B kompleksa u obliku granula. Granule se otapaju direktno u ustima, bez primjene vode i ne treba ih otapati u vodi (tekućini). Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Magnezij, riboflavin (vitamin B2), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina) i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij, tiamin (vitamin B1), vitamin B6 i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Pakiranje sadrži 28 vrećica. Okus naranče i limuna.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Proizvod je namijenjen osobama koje su pod utjecajem stresa i žele očuvati mentalne funkcije kao što su koncentracija, učenje i zaključivanje. Proizvod je također namijenjen osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije. Osobito se preporučuje osobama koje se bave sportom i rekreacijom za normalnu funkciju srca, mišića i živčanog sustava. Upute za upotrebu: Odrasli i djeca iznad 12 godina uzimaju 1 vrećicu na dan. Granule se primjenjuju direktno u usta, ne treba ih otapati u vodi (tekućini). Granule kratko pustiti da se otope u ustima i progutati.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.