Dietpharm MAGNEZIJ CITRAT 375 DIREKT vrećice a20

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c014599
11,90 €
Dodatak prehrani s 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata , što je 100% preporučenog unosa magnezija. Pakiranje sadrži 20 vrećica. Prašak se primjenjuje direktno u usta, ne treba ga otapati u vodi (tekućini). NAČIN UPOTREBE Odrasli i djeca iznad 12 godina uzimaju 1 vrećicu na dan. Prašak se primjenjuje direktno u usta, ne treba ga otapati u vodi (tekućini). Preporuča se sadržaj vrećice u nekoliko navrata istresti u usta, a ne odjednom. Prašak kratko pustiti da se otopi u ustima i progutati. POSEBNOSTI Magnezij Citrat 375 direkt prašak namijenjen je osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava. Vrećice sadrže magnezij u obliku magnezijevog citrata koji se lako i brzo apsorbira u organizmu . 1 vrećica sadrži 375 mg magnezija iz magnezijevog citrata odnosno 100% preporučenoj dnevnog unosa magnezija. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. UVJETI ČUVANJA Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.