Dietpharm MAGNEZIJ NOĆ 40 kapsula

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C016665
21,25 €
Dietpharm Magnezij Noć kapsule za miran san 40 kom. Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium-om. Proizvod je namijenjen odraslim osobama koje imaju poteškoće s usnivanjem i spavanjem. Preporuča se kod isprekidanog sna u starijih osoba. Namijenjen je također osobama koje često putuju kako bi ublažile jet-lag (subjektivni osjećaji povezani s promjenom vremenskih zona pri putovanju).
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Za skraćenje vremena potrebnog da zaspite: Odrasli uzimaju 2 kapsule na dan, najbolje navečer kratko prije spavanja. Za ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju (jet-lag): Odrasli uzimaju 1 do 2 kapsule prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Valerijana (odoljen) doprinosi mirnom snu. Magnezij doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Lactium je prirodan, bioaktivni peptid (iz proteina mlijeka). Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.