Dietpharm MAKULIN VITREO 30 kapsula

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c017914
15,50 €
Makulin Vitreo je dodatak prehrani u obliku kapsula za zdravlje očiju s hijaluronskom kiselinom, ekstraktom sjemenki grožđa, hesperidinom, L-lizinom, vitaminima B2, B6, C i E te mineralima cinkom i selenom. Makulin Vitreo je dodatak prehrani u obliku kapsula za zdravlje očiju s hijaluronskom kiselinom, ekstraktom sjemenki grožđa, hesperidinom, L-lizinom, vitaminima B2, B6, C i E te mineralima cinkom i selenom. Preporučuje se osobama starije dobi za očuvanje zdravlja očiju i održavanje normalnog vida, za zaštitu stanica i struktura oka, osobito staklastog tijela, kod degenerativne promjene u staklastom tijelu. Upotreba Uzimati jednu tabletu dnevno, uz obrok.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.