-20%

MULTI-GYN FLORAPLUS APLIKATOR 5X5 ml

by Multi-Gyn
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c002051
Akcijska cijena 13,04 € Regularna cijena 16,30 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,04 €
Multi-Gyn FloraPlus aplikator 5x5ml Multi-Gyn FloraPlus liječi i sprječava probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice te sprječava (ponavljajuću) kandidijazu. Ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost. Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dan. To omogućuje da se flora rodnice regulira sama i bez podrške. U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Kako djeluje Multi-Gyn FloraPlus? FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima. Prebiotici su hranjivi sastojci u Multi-Gyn FloraPlus koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. Multi-Gyn FloraPlus optimira floru i pH vrijednost rodnice. 2QR-kompleks je prirodna tvar koja potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Prebiotici podržavaju "dobre" laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu. Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline). Multi-Gyn FloraPlus tako stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida. Zato je Multi-Gyn FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti. Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod. Za liječenje problema rodnice uzrokovanih kvasnicama : primijenite 1 jednodozni aplikator neposredno prije odlaska na spavanje, tijekom 5 uzastopnih dana. Za izravno ublažavanje svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i iscjetka iz rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator kad god je potrebno ublažavanje tih simptoma Za sprječavanje problema rodnice (kao što su ponavljajuće infekcije kvasnicama) kao podrška dobrim laktobacilima, te kao zaštita od problema rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator svaka 3 dana.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.