VITANET B-COMPLEX 60 kapsula

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C017291
7,50 €
Kompleks vitamina B skupine u jednom proizvodu. Sadrži: Tiamin/vitamin B1, riboflavin/vitamin B2, niacin/vitamin B3 i vitamin B12 koji doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava Folnu kiselinu, vitamin B12 i vitamin B6 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava Riboflavin/vitamin B2, niacin/vitamin B3, pantotensku i folnu kiselinu koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti Tiamin/vitamin B1 koji doprinose normalnoj funkciji srca Riboflavin/vitamin B2 koji doprinose održavanju normalnog vida Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu kapsulu dnevno uz obrok s čašom vode. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.