-15%

Vitanet Kalcij 1000 mg + vitamin C 800 mg

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014863
Akcijska cijena 5,53 €/41,67kn Regularna cijena 6,50 €/48,97kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6,50 €/48,97kn

Kalcij doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji te prijenosu živčanih impulsa. Također pomaže održavanju zdravih kostiju.

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije živčanog imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Također doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti, a ujedno povećava apsorpciju željeza.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Kalcij je esencijalni mineral neophodan za izgradnju i održanje kostiju. Kalcij ima važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju brojnih regulacijskih mehanizama. Neophodan je za živčanu, mišićnu i srčanu funkciju kao i za zgrušavanje krvi. Također, utječe na funkciju brojnih hormona. Iz toga je razloga nužno da je u odgovarajućim tkivima prisutan u odgovarajućim koncentracijama.

Vitamin C ima važnu ulogu u biološkim procesima. Neophodan je za formiranje kolagena (prisutan u kostima, hrskavici, koži i ostalim tkivima) i obnovu tkiva. Nedostatak kalcija i askorbatne kiseline (vitamina C) može biti uzrokovan nepravilnom prehranom ili se može pojaviti u različitim stanjima, uslijed povećanih potreba kao što su trudnoća i dojenje, u razdoblju brzog rasta djece i adolescenata, u starosti, tijekom zaraznih bolesti i ozdravljenja. Vitanet KALCIJ 1000 MG + VITAMIN C 800 MG šumeće tablete osiguravaju vitamin C i kalcij u količinama dovoljnima da nadomjeste dnevne potrebe i u razdobljima kada su potrebe za njima povećane.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.