Vitanet Magnezij 375 mg 28 šumećih tableta 1+1 GRATIS

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014864
7,90 €
Vitanet magnezij 375 mg šumeće tablete (28 kom) koje sadrže 375 mg magnezija u obliku karbonata i oksida te 0,588 mg riboflavina (vitamin B2). Uputa za upotrebu: 1 šumeću tabletu rastopiti u 2dcl vode jednom dnevno. Okus limuna.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Magnezij je mineral čija je glavna uloga upravljanje mišićnim i živčanim sustavom, sintezom DNA i RNA i sudjeluje u stvaranju energije. Optimalna količina magnezija u našem organizmu je izuzetno važna za normalnu apsorpciju i iskorištavanje kalcija čime ime direktnu ulogu u održavanju zdravlja koštanog sustava. Iz svih tih razloga jasno je da nedostatak magnezija uzrokuje velike promjene u našem organizmu.

MAGNEZIJ doprinosi smanjenju umora, iscrpljenosti te doprinosi normalnoj funkciji mišića.

RIBOFLAVIN doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

MAGNEZIJ I RIBOFLAVIN doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.