BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS KR.30 ML

by Bionike
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C015748
23,50 €
Opis proizvoda: Gel-kremasta tekstura i kozmetička formulacija imaju snažan učinak zahvaljujući kombinaciji azelatne kiseline, hidroksipinakolon retinoat i alfa-hidroksi kiselina Zahvaljujući keratolitičkom i bakteriostatičkom učinku, kontrolira proliferaciju bakterija Cutibacterium acnes i štiti od razvoja upale Hidroksipinakolon retinoat pomaže u smanjenju upale i normalizira keratinizaciju Nije fotoosjetljiv Azelatna kiselina regulira lučenje sebuma, modulira keratinizaciju i djeluje bakteriostatski Djeluje na sve komponente stvaranja akni; suzbija upalne procese u folikulu, kontrolira višak sebuma, normalizira keratinizaciju i sprječava proliferaciju bakterija Cutibacterium acnes Azetrap System™ složena lamelarna struktura postupno oslobađa azelatnu kiselinu Glikolna kiselina vrši keratolitičko djelovanje na začepljenje pora, smanjujući i suprotstavljajući se njihovoj evoluciji u papule i pustule Jantarna kiselina djeluje keratolitički i antibakterijski protiv C. acnes.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Način upotrebe: Koristiti navečer Nanijeti na prethodno očišćenu kožu, na zahvaćena područja u tankom sloju i lagano razmazati Ne nanositi na oštećenu kožu, sluznice i izbjegavati dodir sa sluznicom oka. Pakiranje: 30 m
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.