-20%

CICATRIDINA MAST 30 g

by Cicatridina
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008411
Akcijska cijena 9,04 € Regularna cijena 11,30 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 11,30 €
CICATRIDINA MAST s hijaluronskom kiselinom koja pomaže ubrzavanju i poboljšanju procesa reepitelizacije i obnove tkiva.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Cicatridina mast djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tkivu tonus, trofizam i elastičnost. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva. Pomoćno liječenje tijekom zacjeljivanja u slučaju: nadraženosti i crvenila nakon postupaka pilinga, epilacije i primjene lasera površinskih rana: raspuklina, ogrebotina, abrazija, osipa, opeklina prvog i drugog stupnja, površinskih porezotina dubokih rana: kirurških rana, rana od dekubitusa, čireva. UPOTREBA: Laganim masiranjem nanesite odgovarajuću količinu proizvoda ovisno o području koje se tretira. Prema potrebi zaštitite gazom. Operite ruke prije i nakon primjene medicinskog proizvoda. Odrasli i djeca: Primijeniti 2-3 puta dnevno ili prema uputi liječnika. Vrijeme uporabe ovisi o razvoju simptoma; ukoliko je potrebno, Cicatridina mast može se koristiti dulje vrijeme. U svakom slučaju, nakon 30 dana kontinuirane uporabe prekinite liječenje i obratite se liječniku.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.