Suban Diamell kapi 30 ml

bySuban
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C002584
27,00 kn

Pomažu regulaciji šećera u krvi.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Diamell kapi sadrže etanolnu iscrpinu korijena vodopije (Cichoriae radix), komušina graha (Phaseoli pericarpium), korijena maslačka (Taraxaci radix) i lista breze (Betulae folium). 
Korijen vodopije i korijen maslačka sadrže inulin, stimulativno utječu na cjelokupni metabolizam te pomažu u normalizaciji šećera u krvi. Komušina graha djeluju kao blago sredstvo za snižavanje šećera, a posjeduje i diuretski učinak. List breze djeluje diuretski, potiče izlučivanje tekućine iz organizma putem mokraće te tako ispire mokraćne puteve i štiti ih od infekcija koje su česte kod povišenog šećera.

Način pripreme Diamell kapi: 3 puta na dan popiti po 20 kapi s malo vode

Diamell kapi se preporuča: -kod graničnih vrijednosti šećera u krvi -kao dopunska terapija povišenog šećera u krvi

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.