EPTA PSO NOKTI 12ML

by Eptaderm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C016799
27,00 €/203,43kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
OPIS PROIZVODA: Regeneracija, za primjenu na noktima Svojstva: EPTA PSO nokti je kozmetička otopina s regenerirajućim i restrukturirajućim učinkom, osmišljena za reguliranje nekih nepravilnosti noktiju. Njezna for ula, bogata funkcionalnim sastojcima, namijenjena je specifično za poboljšanje različitih nelagodnih manifestacija noktiju te kontrolu njihovog ponovnog pojavljivanja. Uputa: nanesite EPTA PSO nokti na nokat i njegov rub jednom dnevno, po mogućnosti navečer. Za bolju učinkovitost prije kozmetičkog tretmana važno je prije nanošenja temeljito očistiti područje koje tretirate. Brzo se suši.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.