Solaray Calcium Citrate + Vitamin D3 90 kapsula

bySolaray
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C003956
93,00 kn

Za prevenciju osteoporoze.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Kalcij je jedan od najrasprostranjenijih minerala i ima vrlo važnu ulogu u organizmu. Odgovoran je za pravilan razvoj kostiju i zubi, a potreba za ovim mineralom mijenja se svaki dan. Poznato je da njegov nedostatak dovodi do raznih problema, a najveći je osteopenija koja prelazi u osteoporozu.

Danas postoje različiti oblici kalcija pa se postavlja pitanje koja je razlika između njih? Calcium Citarate ima veliku prednost u usporedbi s ostalim spojevima kalcija, npr. oksalatima, karbonatima i sl., jer ne uzrokuje nuspojave kao što su nastanak kamenca, osjećaj mučnine i bolovi u želucu nakon primjene. Radi potpune apsorpcije, formula sadrži i vitamin D koji je vrlo bitan kod izgradnje kostiju. Osteoporoza je vrlo ozbiljan problem današnjice koja pogađa oba spola bez obzira na starost, stoga preporučamo uporabu ovih naprednih formula kao bi osigurali samo ono najbolje za organizam.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.