SOLARAY L-LYSINE 500 MG TBL.120

bySolaray
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C016953
133,50 kn
-lizin je esencijalna aminokiselina koja se mora unijeti prehranom ili suplementacijom. Naš ju organizam ne može sam sintetizirati. Lizin je neophodan za sintezu svih proteina u tijelu, a potreban je za održavanje strukturnih bjelančevina kolagena i elastina, koji tvore sve vezivno tkivo poput kože, tetiva i kostiju. L-lizin je također preteča L-karnitina, koji je potreban za metabolizam masti i proizvodnju energije. Uz to, L-lizin može pomoći u podršci zdravom imunološkom sustavu i pravilnoj kardiovaskularnoj funkciji. Učinak L-Lizina: – Inhibira replikaciju virusa Herpes simplex i na taj način smanjuje pojavnost i trajanje bolesti. – Može pospješiti zacjeljivanje rana pomažući stvaranje kolagena. – Doprinosi i normalnoj funkciji imuniteta te na taj način dodatno -pomaže u borbi protiv infekcija. – Prekursor je karnitina, aminokiselie koja služi za transport masnih kiselina u mitohondrij gdje dolazi do oksidacije masnih kiselina i dobivanja energije. – Važan je za normalan rast i regeneraciju mišića. – Može biti koristan kao dodatak terapiji kod kronične shizofrenije. – Smanjuje anksioznost i stres.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Upute za uporabu: Uzimati 1-3 kapsule dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci liječnika. Pakiranje: 120 kapsula
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.