Solgar Hyaluronic Acid 30 tableta

by Solgar
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C001290
52,56 €/396,01kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Za zaštitu zglobova
  • pospješuje hidrataciju vezivnih struktura što je preduvjet za očuvanje fiziološke strukture hrskavice, ali i glatki i mladoliki izgled kože
  • sadrži kolagen i vitamin C koji podupire njegovo formiranje
  • nagrađivan proizvod za ljepotu
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Hijaluronska kiselina je glikozaminoglikan (GAG), vrlo dugačko vlakance na koje se vežu polipeptidne okosnice, tzv. sržni proteini, te tako čine osnovu tkiva hrskavice. Od ostalih glikozaminoglikana razlikuje se po tome što ne sadrži sulfatnu skupinu. Hijaluronska kiselina ima sposobnost vezanja vode i kationa, čime pospješuje hidrataciju kože i vezivnog tkiva, te pomaže u mijeni tvari u stanicama slabije prokrvljenih tkiva, kao npr. hrskavičnom tkivu. Dobra hidratacija preduvjet je očuvanju fiziološke strukture hrskavice, što uz stimulaciju stvaranja sinovijalne tekućine, značajno doprinosi pravilnoj funkciji zglobova, posebno u slučajevima osteoartritisa, kroničnog degenerativnog poremećaja.

Osim u zglobovima, hijaluronska kiselina obilato se nalazi u izvanstaničnoj tekućini ostalih tkiva, poglavito u koži gdje povoljno utječe na stvaranje glatke i mladolike kože. Zbog procesa razgradnje hijaluronsku kiselinu potrebno je periodički obnavljati putem dodataka prehrani, u preporučenim intervalima između šest i devet mjeseci.

 
  • bez šećera i škroba
  • proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.