Solgar L-glutamin 500 mg 50 kapsula

by Solgar
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002514
21,40 €
Za sportaše
  • najzastupljenija aminokiselina u tijelu
  • povećava mišićnu snagu
  • povećava psihofizičku budnost i izdržljivost
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u tijelu. Čini oko 20% svih aminokiselina uključenih u metaboličke procese, a intenzivni psihički ili fizički čimbenici mogu dovesti do stanja povećanih potreba, čak i većih u odnosu na prirodnu produkciju u organizmu. Glutamin prolazi kroz krvno-moždanu barijeru gdje se konvertira u glutaminsku kiselinu, osnovni izvor energije za rad mozga, psihičku budnost i poboljšanje pamćenja.

Najveće iskorištenje glutamina je u probavnom sustavu gdje ga stanice intestinalnog epitela koriste kao glavni energetski izvor za odvijanje metaboličkih procesa. Glutamin stoga potiče obnavljanje stanica intestinalnog epitela, kao i sluznice želuca, čime povoljno djeluje na cijeljenje ulkusa nastalih u probavnom sustavu.

Posebno je izražen učinak na povećanje snage i izdržljivosti kod sportaša, jer potiče sintezu proteina, smanjuje katabolizam, stimulira sintezu hormona rasta i akumulaciju glikogena u mišićima te pomaže u očuvanju integriteta imunološkog sustava i boljoj zaštiti organizma tijekom produženih psihičkih i fizičkih opterećenja.

 

  • pogodno za vegane
  • bez šećera, soli i škroba
  • proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu,soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.