Supradyn Q10 šumeće tablete, 15 komada

by Supradyn
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C003785
11,50 €

-Supradyn energija Q10 pozitivno djeluje na organizam i potiče prirodnu unutarnju energiju. Uz osjećaj budnosti, pruža snažan osjećaj energije.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

-Sve što radite vezano je za energiju. Supradyn sadrži odličnu kombinaciju vitamina i minerala. Jedinstvenom formulacijom multivitamina i multiminerala djeluje unutar stanica i potiče njihovu prirodnu energiju. Supradyn pomaže maksimalno iskoristiti Vaše energetske rezerve. Od jutra ćete osjećati budnost i snažnu energiju.Razni stimulansi, kao što su čokolada, kava ili energetski napitci samo privremeno povećavaju energiju, međutim, nakon njihova konzumiranja može se dogoditi da postanete razdražljivi i umorniji. Umjesto toga, sa Supradynom ćete se osjećati revitalizirani iznutra i spremni živjeti svakodnevni život u svoj njegovoj punini.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.