Dietpharm D3+K1 baby 30 kaps.

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c017816
7,26 €/54,70kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
NAČIN UPOTREBE Dojenčadi od 8. dana do kraja 12. tjedna starosti daje se sadržaj 1 kapsule na dan. Gornji dio kapsule se okrene, povuče i ukloni te se sadržaj istisne direktno bebi u usta. Moguće je također sadržaj kapsule pomiješati s majčinim mlijekom, odnosno mliječnom formulom. Nikada se ne stavlja cijela kapsula djetetu u usta. Istiskuje se samo njezin sadržaj! POSEBNOSTI D3 + K1 BABY uljna otopina u twist off kapsulama je dodatak prehrani za nadoknadu vitamina D3 i vitamina K1 kod novorođenčadi i dojenčadi od 8. dana do kraja 12. tjedna starosti. Vitamin D3 potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.