Dietpharm DIGESTIN ENZIMI 20 tbl.

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001028
12,05 €/90,79kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Digestin tablete su dodatak prehrani za normalno funkcioniranje probavnih enzima. Probavne smetnje česta su posljedica ubrzanog stila života i neredovitih obroka, a Digestin tablete sadrže kompleks biljnih enzima koji su neophodni za svakidašnju probavu. Proizvod sadrži i kalcij koji doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima. Upotreba Jedna tableta uz obrok, tabletu je potrebno sažvakati. Mogu se primijeniti najviše 3 tablete dnevno.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.