Dietpharm MAKULIN DUAL ACTION KAPI 10 ml

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014751
11,50 €
Dietpharm Makulin Dual Action kapi za oči 10ml Sterilne kapi za oči bez konzervansa, s umirujućim, antioksidativnim i podmazujućim djelovanjem. Za alergijski konjuktivitis i suho oko. Smanjenje simptoma alergijskog konjunktivitisa, čak i kada je povezan sa sindromom suhog oka. Smanjuju blage do umjerene simptome suhog oka (svrbež, peckanje, crvenilo, osjećaj stranog tijela). Smanjuju simptome blefaritisa i olakšavaju oslobađanje i odstranjenje sekreta na rubovima očnih kapaka. Za prevenciju katarakte i senilne makularne degeneracije.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Vraća oku vlažnost, uklanja alergene iz suznog filma i neutralizira oksidacijske procese pojačavajući fiziološke antioksidacijske mehanizme. Smanjuju blage do umjerene simptome suhog oka uslijed čimbenika okoliša kao što su: klimatske promjene, prašina, klimatizacija, mehaničkog stresa, kao što je neučinkovito treptanje zbog dugotrajne uporabe računala ili duge vožnje, učenja, nošenja kontaktnih leća, starije dobi, menopauzi. Pakiranje: Bočica od 10 ml, bez konzervansa. Inovativni i patentirani mehanizam za višestruko doziranje na pritisak (OSD – Ophtalmic Squeeze Dispenser) - sprječava onečišćenje otopine te ona ostaje sterilna do tri mjeseca nakon otvaranja. Upute za primjenu: Ukapati po dvije kapi u svako oko. Kapi su prikladne za čestu i dugotrajnu upotrebu.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.