GeloRevoice® pastile za ždrijelo

byGeloRevoice
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001255
Posebni popust 65,92 kn/8,75€ Regularna cijena 69,39 kn/9,21€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,39 kn/9,21€
GeloRevoice® pastile za ždrijelo pružaju učinkovitu zaštitu usne šupljine i sluznice ždrijela.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

GeloRevoice® pastile za ždrijelo pružaju učinkovitu zaštitu usne šupljine i sluznice ždrijela, koje mogu biti razdražene zbog različitih čimbenika, kao što su:

  • prevelika uporaba glasa
  • suh zrak zbog uporabe klimatskih uređaja ili grijanja
  • alergija na cvjetni prah (peludna groznica)
  • pušenje
  • otežano disanje kroz nos (npr. zbog prehlade)

GeloRevoice® pastile za ždrijelo stvaraju na sluznici poseban film koji ju štiti od daljnjeg draženja.

Za vrijeme otapanja u ustima GeloRevoice® pastila za ždrijelo stvara se poseban hidrogelni kompleks koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Taj se kompleks dobro veže za sluznicu, na kojoj se stvara zaštitni film preko razdraženih područja. Zbog prisutnih minerala pastile imaju blag učinak šumećih tableta, što uzrokuje intenzivno poticanje izlučivanja sline. To je vrlo važno jer se tako omogućuje ravnomjerna raspodjela hidrogelnoga kompleksa po usnoj šupljini i ždrijelu. Razdražena područja mogu se obnoviti, čime se ublažavju, odnosno otklanjaju simptomi kao što su promuklost, peckanje ili bolovi u ždrijelu te suha sluznica. GeloRevoice® pastile za ždrijelo imaju ugodnu aromu trešnje i mentola.

Primjena

GeloRevoice® pastile za ždrijelo možete otapati u ustima po potrebi više puta na dan, npr. svaka 2–3 sata. Na dan smijete uzeti najviše 6 pastila. Preporučujemo da pastile uzmete poslije jela.

Upozorenja

Uporaba pastila ne preporučuje se kod bolesnika s oslabljenim izlučivanjem sline (npr. Sjögrenov sindrom). Bolesnici s fenilketonurijom (nasljedni poremećaj metabolizma) moraju voditi računa o tome da GeloRevoice® pastile za ždrijelo sadrže sladilo aspartam.

Glavni sastojci

 natrijev hijaluronidat

Ostali sastojci

ksantan, karbomer, manitol, natrijev hidrogenkarbonat, ksilitol, citratna kiselina, makrogol, aspartam, arome (aroma trešnje, mentol), kalijev hidrogenfosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid 

Sadržaj

20 pastila

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-5%