GeloRevoice® pastile za ždrijelo

GeloRevoice® pastile za ždrijelo pružaju učinkovitu zaštitu usne šupljine i sluznice ždrijela.

Regularna cijena: 62,98 kn

Akcijska cijena: 59,83 kn

Reward Points Policy You will earn 3 bodova for buying this product.
GeloRevoice
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na info@eljekarna.hr.

Opis proizvoda

Detalji

GeloRevoice® pastile za ždrijelo pružaju učinkovitu zaštitu usne šupljine i sluznice ždrijela, koje mogu biti razdražene zbog različitih čimbenika, kao što su:

  • prevelika uporaba glasa
  • suh zrak zbog uporabe klimatskih uređaja ili grijanja
  • alergija na cvjetni prah (peludna groznica)
  • pušenje
  • otežano disanje kroz nos (npr. zbog prehlade)

GeloRevoice® pastile za ždrijelo stvaraju na sluznici poseban film koji ju štiti od daljnjeg draženja.

Za vrijeme otapanja u ustima GeloRevoice® pastila za ždrijelo stvara se poseban hidrogelni kompleks koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Taj se kompleks dobro veže za sluznicu, na kojoj se stvara zaštitni film preko razdraženih područja. Zbog prisutnih minerala pastile imaju blag učinak šumećih tableta, što uzrokuje intenzivno poticanje izlučivanja sline. To je vrlo važno jer se tako omogućuje ravnomjerna raspodjela hidrogelnoga kompleksa po usnoj šupljini i ždrijelu. Razdražena područja mogu se obnoviti, čime se ublažavju, odnosno otklanjaju simptomi kao što su promuklost, peckanje ili bolovi u ždrijelu te suha sluznica. GeloRevoice® pastile za ždrijelo imaju ugodnu aromu trešnje i mentola.

Primjena

GeloRevoice® pastile za ždrijelo možete otapati u ustima po potrebi više puta na dan, npr. svaka 2–3 sata. Na dan smijete uzeti najviše 6 pastila. Preporučujemo da pastile uzmete poslije jela.

Upozorenja

Uporaba pastila ne preporučuje se kod bolesnika s oslabljenim izlučivanjem sline (npr. Sjögrenov sindrom). Bolesnici s fenilketonurijom (nasljedni poremećaj metabolizma) moraju voditi računa o tome da GeloRevoice® pastile za ždrijelo sadrže sladilo aspartam.

Glavni sastojci

 natrijev hijaluronidat

Ostali sastojci

ksantan, karbomer, manitol, natrijev hidrogenkarbonat, ksilitol, citratna kiselina, makrogol, aspartam, arome (aroma trešnje, mentol), kalijev hidrogenfosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid 

Sadržaj

20 pastila