Imunoglukan P4H junior 250 ml

by Imunoglukan
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008482
34,00 €
Tekući dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Imunoglukan® je prirodni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) izoliran iz gljive bukovače (Pleuratus ostreatus).

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kože, kostiju, zubi, desni i krvnih žila. Doprinosi i normalnom metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Povećava apsorpciju željeza te doprinosi regeneraciji reducirane forme vitamina E.

Budući da je sklonost tijela infekcijama veća kada smo umorni i iscrpljeni, uzimanje vitamina C preporučuje se dakle i preventivno i u vrijeme infekcije.

Primjena 

Djeca mogu uzeti 1 ml tekućine/5 kg tjelesne težine jedanput na dan kroz 2 do 3 mjeseca.

Tjelesna težina

Dnevna doza  

Povećana dnevna doza 

10 kg

2 ml

4 ml

15 kg

3 ml

6 ml

20 kg

4 ml

8 ml

25 kg

5 ml

10 ml

30 kg

6 ml

12 ml

Kod povećanih potreba preporučujemo da barem prva tri dana uzmete dvostruku dozu. Priložena je čašica za doziranje.

Imunoglukan P4H® se može uzimati neprekidno 6 mjeseci.

Tekućinu uzmite na prazan želudac ujutro ili navečer prije spavanja. Prije upotrebe  bočicu dobro protresite.

Upozorjenja

Imunoglukan P4H® junior ne smiju koristiti bolesnici sa presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® junior samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Ako uzimate bilo koji lijek ili imate zdravstvenih poteškoća, prije upotrebe Imunoglukana P4H® junior se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom.

Sastojci

voda, fruktoza, Imunoglukan®, vitamin C (L-askorbatna kiselina), regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: benzojeva kiselina

Energetska vrijednost u 1 ml: 0,3 kcal/1,3 kJ

Sadržaj

250 ml

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.