Ljepota i njega

Artikli 1 do 10 od 663 ukupno

proizvoda po stranici

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. A-Derma Balzam za usne A-Derma Balzam za usne

  A-Derma Balzam za usne

  A-Derma Balzam za usne s ekstraktom Rhealba® zobi je proizvod za SOS njegu koji intenzivno hrani i obnavlja oštećenu kožu usana. Sadrži samo osam sastojaka, a sastojci su izabrani u svrhu postizanja neutralnog okusa. A-Derma Balzam za usne s ekstraktom Rhealba® zobi ugodne je teksture bez sjaja i vrlo dobre postojanosti te je namijenjen za cijelu obitelji.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 66,73 kn

  Akcijska cijena: 63,39 kn

  Reward Points Policy Earn 4 bodova
 2. A-Derma Dermalibour+ stik A-Derma Dermalibour+ stik

  A-Derma Dermalibour+ stik

  A-Derma Dermalibour+  stik ublažava manje i lokalizirane iritacijske promjene na koži te sprječava nastanak sekudarnih infekcija. Zbog čvršće konzistencije ostavlja tanji sloj preparata na koži. Osobito je pogodan za primjenu u regijama koje su vlažne kao što je područje oko usana, u pregibima te pelenska regija.

  Glavna aktivna djelatna supstanca je ekstrakt Rhealba zobi. Puni ekstrakt Rhealba zobi uzgajane na jugu Francuske uz garanciju GMO free pod nadzorom laboratorija Pierre Fabre. Rhealba zob djeluje specifično protuupalno. ZnO i Cu i Zn soli svojim antibakterijskim učinkom sprječavaju superinfekciju oštećene kože.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 109,99 kn

  Akcijska cijena: 104,49 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 3. Nuxe Reve de miel gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke 200 ml Nuxe Reve de miel gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke 200 ml

  Nuxe Reve de miel gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke 200 ml

  Gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Nježno čisti, umiruje i omekšava kožu.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 112,17 kn

  Akcijska cijena: 106,56 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova
 4. A-Derma Exomega Barriere krema 100 ml

  A-Derma Exomega Barriere krema 100 ml

  Primjenom Exomega Barriere kreme izbjegava se iritacija i sušenje kože zbog djelovanja morske i vode iz bazena te se ograničava izbijanje alergijskih ekcema na koži. Exomega Barriere krema sadrži ekstrakt Rhealba zobi umirujućeg djelovanja, glicerin koji povećava vlažnost kože te silikone koji stvaraju zaštitni film koji štiti od iritacije i sušenja kože. Zaštitni hidrofobni sloj na koži ne dozvoljava kontakt kože s vodom. Lagano se nanosi. Ne ostavlja tragove na koži. Brzo se skida tuširanjem uz upotrebu vrlo blagog higijenskog sredstva.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 133,40 kn

  Akcijska cijena: 126,73 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 5. A-Derma Exomega D.E.F.I. Emolijentni balzam 200 ml

  A-Derma Exomega D.E.F.I. Emolijentni balzam 200 ml

  A-Derma Exomega bogata emolijentna krema sadrži dvije nove originalne djelatne tvari: ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®. Svojom specifičnom teksturom pridonosi učinkovitosti formule i zadovoljstvu prilikom primjene. A-Derma Exomega bogata emolijentna krema umiruje i pruža trenutačnu ugodu jer smanjuje suhoću i s njome povezan svrbež već nakon 7 dana primjene. Za dojenčad, djecu i odrasle, za lice i tijelo, za vrlo teške oblike atopijskog dermatitisa i intenzivno suhu kožu.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 156,99 kn

  Akcijska cijena: 149,14 kn

  Reward Points Policy Earn 9 bodova
 6. A-Derma Exomega Control kupka A-Derma Exomega Control kupka

  A-Derma Exomega Control kupka

  A-Derma Exomega kupka koristi se kao dodatak u njezi atopične i vrlo suhe kože (dojenčad, djeca i odrasli).

  Ona nije sredstvo za higijenu jer ne sadrži detergente. Njezina je učinkovitost u kombinaciji ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin® te dodatnih hidratantnih sastojaka. Ne pjeni se. Ne sadrži umjetne boje i hipoalergena je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 136,63 kn

  Akcijska cijena: 129,80 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 7. A-Derma Exomega Control Emolijentno mlijeko A-Derma Exomega Control Emolijentno mlijeko

  A-Derma Exomega Control Emolijentno mlijeko

  Rhealba® zob koju sadrže svi A-Derma proizvodi, odabrana je zbog svojih antiiritacijskih i umirujućih svojstava među više od 80 sorti i kultivirana na kontrolirani način. Dugogodišnje iskustvo uzgoja Rhealba® zobi i istraživačka praksa stjecana više od 20 godina doveli su nas do otkrića osobitih i dosad nezamijećenih svojstava izdanaka Rhealba® zobi, požnjevenih u prvom stadiju punog rasta: maksimalna koncentracija specifičnih djelatnih tvari, izvanredna učinkovitost i vrlo dobra podnošljivost. Exomega proizvodi nove generacije sadrže dvije originalne djelatne tvari:ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®.

  A-Derma Exomega mlijeko nove generacije je namijenjena pacijentima s atopičnom i vrlo suhom kožom; za bebe, djecu i odrasle. Smanjuju suhoću kože, umiruju iritacije, obnavljaju prirodnu obranu kože i štite je od vanjskih negativnih djelovanja. Za njegu lica i tijela.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 180,86 kn

  Akcijska cijena: 171,82 kn

  Reward Points Policy Earn 11 bodova
 8. A-Derma Exomega pjenušavi gel

  A-Derma Exomega pjenušavi gel

  A-Derma Exomega pjenušavi gel je higijensko sredstvo za lice i tijelo, vrlo dobre podnošljivosti koje nježno čisti i umiruje atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih. Namijenjen je pacijentima kojima ne odgovara uljna tekstura higijenskog sredstva. Ne sadrži sapun, bez parabena, bez parfema.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 162,00 kn

  Akcijska cijena: 153,90 kn

  Reward Points Policy Earn 10 bodova
 9. A-Derma Exomega Control Emolijentno ulje za tuširanje 200 ml

  A-Derma Exomega Control Emolijentno ulje za tuširanje 200 ml

  A-Derma Exomega ulje za tuširanje higijensko je sredstvo za čišćenje atopične i vrlo suhe kože (dojenčad, djeca i odrasli). Ne sadrži sapun! Koži donosi potrebne sastojke (ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®, hidratantne i lubrikantne sastojke) koji je umiruju, uklanjaju suhoću i čine je mekom i nježnom na dodir. Ne sadrži umjetne boje i hipoalergena je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 98,73 kn

  Akcijska cijena: 93,79 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 10. A-Derma Exomega šampon

  A-Derma Exomega šampon

  A-Derma Exomega šampon proizvod je za aktivnu higijenu atopične i vrlo suhe kože vlasišta i kose (dojenčad, djeca i odrasli). Blago sredstvo za pranje kose koje ne nadražuje vlasište i oči. Aktivni sastojci (ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®, hidratantne i lubrikantne sastojke) umiruju vlasište, smiruju crvenilo i svrbež, te smanjuju suhoću i iritaciju kože. Ne sadrži sapun! Ne sadrži umjetne boje i hipoalergen je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 149,29 kn

  Akcijska cijena: 141,83 kn

  Reward Points Policy Earn 9 bodova

Artikli 1 do 10 od 663 ukupno

proizvoda po stranici

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5