Aspirator za nos NOSI

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002799
20,60 €/155,21kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

-Nosi® aspirator za nos je uređaj kojim se brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

-Nosi® set aspirator je svojom strukturom idealan za primjenu kod dojenčadi i male djece koja još ne znaju ispuhati nos. Radi na način da se širi nastavak aspiratora spoji na cijev usisavača koji imamo u kućanstvu. Prije primjene aspiratora preporučuje se dobro isprati nos sa izotoničnom otopinom, Nisita® sprejem. Djetetu se zatvori jedna nosnica, a u drugu se stavi uži nastavak aspiratora kada je usisavač već uključen. Nosi® set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom od 0,02 bara neovisno o namještenoj jačini usisavanja stoga ne postoji mogućnost oštećenja sluznice nosa. Nakon što se sekret ukloni iz nosa, prvo se usisavač isključi te potom odvoji aspirator od usisavača. Poslije upotrebe aspiratora potrebno ga je isprati pod mlazom vrele vode te očistiti nastavak za nos s priloženom četkicom Pogodan od dojenačke dobi Radi na svaki kućni usisavač Ne sadrži BPA

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.