Baby nose cleaner-2 šprice 10 ml

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c018303
9,00 €/67,81kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Medicinski proizvod I.klase Pakiranje od 2 šprice s nastavkom za sigurno i nježno čišćenje nosića od 4.mjeseca do 12.godine života uz odobrenje pedijatra i ranije. Kako koristiti: -staviti šprice s nastavcima u proključalu vodu kako biste ih očistili -osušite na suhoj, čistoj podlozi -u šprice aplicirajte isključivo fiziološku otopinu -vratite nastavak i dijete nagnite prema naprijed glavom otvorenih usta -nakon korištenja šprice se ponovno čiste na isti način, osuše i spreme na suho, čisto i tamno mjesto Rok trajanja seta: 3 godine uz pravilno skladištenje
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.