Sinus rinse set za ispiranje sinusa

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c018186
16,40 €/123,57kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
SINUS RINSE sustav je boca koje se jednostavno stišće i omogućuje isporuku fiziološke otopine s pozitivnim tlakom kako biste temeljito očistili nosne prolaze dok glavu držite u uspravnom položaju. Omogućuje potpunu kontrolu nad pritiskom i volumenom otopine, osiguravajući nježno, umirujuće i terapeutsko iskustvo. Dodatni volumen s ovim uređajem pomaže u čišćenju. Svakodnevno ispiranje je sigurno i održavat će vaše nosne prolaze čistima, zdravima i otvorenima. Umirujući, bez peckanja, veliki volumen i niskotlačni sustav za ispiranje nosa fiziološkom otopinom, hidrataciju i svakodnevnu higijenu nosa. Bez konzervansa, lijekova, joda, BPA, glutena i lateksa. Prikladno za korištenje nakon operacije sinusa, tijekom trudnoće i dojenja te također kod male djece.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.