Sinus rinse set za ispiranje sinusa

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c018186
16,40 €
SINUS RINSE sustav je boca koje se jednostavno stišće i omogućuje isporuku fiziološke otopine s pozitivnim tlakom kako biste temeljito očistili nosne prolaze dok glavu držite u uspravnom položaju. Omogućuje potpunu kontrolu nad pritiskom i volumenom otopine, osiguravajući nježno, umirujuće i terapeutsko iskustvo. Dodatni volumen s ovim uređajem pomaže u čišćenju. Svakodnevno ispiranje je sigurno i održavat će vaše nosne prolaze čistima, zdravima i otvorenima. Umirujući, bez peckanja, veliki volumen i niskotlačni sustav za ispiranje nosa fiziološkom otopinom, hidrataciju i svakodnevnu higijenu nosa. Bez konzervansa, lijekova, joda, BPA, glutena i lateksa. Prikladno za korištenje nakon operacije sinusa, tijekom trudnoće i dojenja te također kod male djece.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.