Test za ovulaciju OVUGNOST 5 komada

by OvuGnost
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008345
10,60 €
TEST TRAKICE ZA ODREĐIVANJE RAZDOBLJA NAJVEĆE PLODNOSTI - OVUGNOST 5
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
TEST OVUGNOST 5 TRAKICE služi za određivanje razdoblja najveće plodnosti (ovulacije).To je jedan kvalitativni test za za otkrivanje prisutnosti luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu. Prisutnost ovog hormona znači da će nastupiti ovulacija u roku od 24 do 36 sati. Tests OVUGNOST 5 TEST TRAKICE otkriva prisustvo hormona LH u urinu na kvalitativni način, sa jednom sigurnošću većom od 99,9%. Rezultat je vidljiv za 5 minuta. Certificiran CE: garantira precizan rezultat i potpuno sigurnu kućnu primjenu. Jednostavan za rukovanje, rezultat za tri minute. Rezultat : Brz i precizan preko 99% Jasan i jednostavan za očitavanje. PROCEDURA Nemojte koristiti za testiranje rani jutarnji urin jer u njemu nema dovoljne koncentracije luteinizirajućeg hormoma. Najbolje je uzeti uzorak za testiranje između 10h i 20h. Ambalaža sa testom treba da bude ambijentne temperature (18 do 30°C). Uzmite čistu i suvu posudu u koju napunite direktno urin. Izvadite OVUGNOST test trakicu iz zaštitne ambalaže u trenutku kad ste spremni pristupiti izvođenju testa. Uhvatite trakicu za ugao predviđen za to i držeći je okomito, sa absorbantnim dijelom okrenutim prema dole, uronite u urin pazeći da ne pređete valovite linije označene na test trakici. Držite 10 sekundi, da se dobro natopi. Potom izvadite test i položite ga na jednu čistu i suvu podlogu koja nije absorbantna. Pričekajte 5 minuta i očitajte rezultat. Interpretirajte rezultat prema priloženoj uputi.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.