PARANIT Šampon za odstranjivanje uši i gnjida 200 ml

byParanit
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001479
127,75 kn
Uši u kosi mogu biti tvrdoglava malena stvorenja. Vjerojatno ste već umorni od naizgled beskrajnih ekspedicija lova na uši u kosi vašega djeteta. Paranit, čelnik na europskome tržištu za proizvode koji odstranjuju uši iz kose, ima sve što vam je potrebno da se riješite ušiju iz kose na ugodan i praktičan način. Paranit nudi vrhunska rješenja za odstranjivanje uši i gnjida iz kose. Svi proizvodi su 100% učinkoviti. Na našoj stranici možete naći praktične savjete za odstranjivanje uši iz kose i svođenje njihova (ponovnog) prijenosa na najmanju moguću mjeru. Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Formula s dvostrukim djelovanjem: svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi. Pregledajte SUHU kosu pomoću gusto nazubljena češlja za odstranjivanje uši iz kose. Češljem raščešljajte zapetljanu kosu, a zatim pregledajte svaki pramen kose. Pregledajte korijen kose, područje iza ušiju i stražnji dio vrata vašega djeteta. Nakon svake uporabe pažljivo očistite češalj mlakom vodom sa sapunicom da spriječite daljnje širenje ušiju. Otkrili ste uši u kosi? Odmah započnite s odstranjivanjem: poprskajte suhu kosu DOVOLJNOM količinom Paranit spreja. Sprej držite na udaljenosti od oko 10 cm dalje od kose. Poprskajte cijelu kosu i vlasište.Utrljajte ga od korijena prema vrhovima kose, posebno pazeći na vrat i područje iza ušiju. Sprej ostavite da djeluje na kosi 15 minuta jer je to presudno za uspješno odstranjivanje uši iz kose. OPERITE kosu vašega djeteta. Nanesite dovoljnu količinu Paranit balzama za njegu kose ili običnoga šampona izravno na kosu bez namakanja vodom. Temeljito našamponirajte kosu, a zatim je isperite vodom (izbjegavajte hladnu vodu). Ponovite postupak pranja. ODSTRANITE uši i gnjide iz kose gusto nazubljenim češljem za odstranjivanje uši. Razdijelite MOKRU kosu na 4 dijela. Počnite s prvim dijelom.Temeljito iščešljavajte svaki pramen kose od korijena prema vrhovima, pažljivo odstranjujući sve gnjide.Nakon svakoga pramena očistite češalj da ne bi došlo do ponovna prijenosa. Postupak ponovite sve dok ne iščešljate sve dijelove kose. Prosječno vrijeme iščešljavanja ovisi o duljini kose: za dugu kosu je +/- 30-35 minuta, za srednje dugu 25-30 minuta, a za kratku 15-20 minuta. Nakon 7 dana ponovno pregledajte kosu. Prema potrebi ponovite postupak pomoću Paranit proizvoda.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.