ROBICOMB Električni češalj protiv ušiju

byLiceGuard
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001518
249,00 kn
Robi Comb PRO je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi. Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom koji djeca ne osjećaju i nije opasan uš se ubije i izvadi iz kose. Robi Comb Pro električni češalj je za svaku obitelj pa i za zahtjevnije korisnike kao što su obitelji s više članova, različiti domovi, dječji vrtići i slične institucije.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Korištenjem električnog češlja Robi Comb Pro, štitite djecu od agresivnih kemijskih tretmana koji štetno djeluju na kožu. Za ubiti uši više nemorate prati i šamponirati, samo počešljati par minuta dnevno. Robi Comb Pro javlja zvučnim signalom da ste ubili uš. Zatim, očistite češalj s četkicom iz kompleta i nastavite dalje. Jednostavno! Robi Comb PRO detektira uši Robi Comb PRO se može koristiti kako bi ste vrlo brzo i na neagresivan način ustanovili je li dijete donijelo uš u kosi. Robi Comb vas prilikom češljanja zvučnim signalom obvještava da li detektira uši odnosno je li dijete ili osoba zaražena. Upravo zbog toga dosta dječjih vrtića koristi električni češalj. Robi Comb PRO ubija uši brzo i lako Korištenje Robi Comb PRO-a je vrlo jednostavno jer s njim samo počešljate par minuta ujutro i navečer i to je to. Neusporedivo je sa korištenjem potencijalno opasnih i otrovnih šampona kod kojih je cijela procedura puno duža i za dijete mučnija i neugodna. Robi Comb PRO je način da se bezbolno i efikasno riješite zaraze ili spriječite novu. Robi Comb PRO ubija uši bez otrova (pesticida) Toksični šamponi su vrlo čest način ubijanja ušiju. Ti proizvodi su rađeni najčešće na bazi otrovnih insekticida. Mnogi ljudi su sa pravom oprezni kod korištenja tih proizvoda zbog brige da previše ne izlože djecu pesticidima. Kod djece sa astmom ili nekim drugim problemom dišnog sustava se ne preporuča korištenje sredstava na bazi pesticida. Robi Comb PRO je po djecu zdravo rješenje! Robi Comb PRO se koristi na suhoj kosi Zbog činjenice da se češalj koristi na suhoj kosi cijela procedura je puno jednostavnija i manje mučna. NEMA brige oko zaštite očiju ili lica, NEMA čekanja da sredstvo počne djelovati, NEMA nošenja različitih gelova u kosi, NEMA nereda i neugodnih mirisa. Robi Comb PRO se može koristiti svugdje Robi Comb PRO se može koristit nekoliko minuta na suhoj koži bilo gdje: u školi, u autu, na izletu, u vikendici... bilo gdje. Kompaktan je i jednostavan za nositi. Robi Comb PRO ne ostavlja miris Robi Comb PRO NIJE kemijski tretman i ne ostavlja nikakav miris. Šamponi NE UBIJAJU uši koje su postale otporne Znanstvena istraživanja, kao i izvještaji iz škola i od samih roditelja, pokazuju da su neke uši postale otporne na šampone koji se trenutno koriste za njihovo ubijanje. Robi Comb PRO je sigurna alternativa. Zbog načina na koji radi uš ne može postati otprona na Robi Comb PRO.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.