TLAKOMJER OMRON M6 DIG.AUTOM.

by Omron
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C001652
124,01 €/934,35kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
-
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

-Opis proizvoda: Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu sa posebnom comfort manžetom koja pristaje na prosječnu i veliku nadlakticu. Dvostruki senzor provjere jamči preciznost uređaja. Ovaj tlakomjer koristi se u velikom broju lječničkih ordinacija i na javnozdravstvenim mjerenjima krvnog tlaka. Preporučuje ga Hrvatsko, Europsko i Britansko društvo za hipertenziju. Detaljnije o proizvodu: Funkcije: Dvostruki sustav provjere ( Dual check) : jamči preciznost mjerenja krvnog tlaka Indikator hipertenzije: ukazuje na povišen krvni tlak Intellisense tehnologija : Omron tehnologija koja omogućuje da se mažeta napuhuje točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska Vodič za pravilno omatanje mažete : ukazuje da li je manžeta ispravno postavljena Detekcija nepravilnog srčanog pulsa Napredan izračun prosjeka 3 uzastopna mjerenja krvnog tlaka Klinički validiran (IP, BHS) : točnost potvrđena kliničkim ispitivanjima Kapacitet memorije : 100 po korisniku / 2 korisnika Jamstvo: 3 godine Manžeta: Comfort tvrda za prosječnu i veliku nadlakticu ( 22-42 cm opseg nadlaktice )

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.