-20%

MULTI-MAM KOMPRESE A12

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C004478
Akcijska cijena 13,20 € Regularna cijena 16,50 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16,50 €
Multi-Mam komprese za bolne bradavice dojilja Multi-Mam komprese pružaju olakšanje za bolne bradavice tijekom razdoblja dojenja. Imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju. Multi-Mam komprese - za intenzivno liječenje bradavica Izravan umirujući učinak na bolne bradavice. Neutralizira štetne mikroorganizme. Sprječava infekciju (mastitis) Optimizira stanje područja oko bradavica Gel je prirodan, u slučaju gutanja bezopasan. Ne sadrži konzervanse! Podržava prirodni proces zacjeljivanja. Sadrži 12 kompresa.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
-
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.