Ducray Squanorm Šampon protiv masne prhuti 200 ml

by Ducray
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001817
18,00 €

Uklanja masnu prhut s rezultatima koji traju. Normalizira sekreciju sebuma. Čisti masno vlasište.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

DUCRAY Squanorm šampon za masnu prhut sadrži Kertyol, salicilnu kiselinu i Sabal serrulata. Uklanja masnu prhut s rezultatima koji traju. Normalizira sekreciju sebuma. Čisti masno vlasište. Kertyol smanjuje nastajanje ljusaka te umiruje svrbež icrvenilo vlasišta. Salicilna kiselina pomaže odstranjivanju ljusaka koje su prilijepljene za vlasište. Ekstrakt biljke Sabal serrulata djeluje na mehanizme odgovorne za izlučivanje sebuma. Pirokton olamin pročišćuje vlasište.

Način uporabe: Nanesite, ostavite djelovati 3 minuta i isperite. Ponovite postupak. Isperite s puno vode. Koristite dva puta tjedno u trajanju od najmanje 6 tjedana. Kao nastavak tretmana ili izmjenično s njim, preporučuje se uporaba Elution šampona, posebno formuliranog za osjetljivo vlasište.

Posebne mjere opreza: Izbjegavati kontakt s očima. Temeljito isprati u slučaju kontakta s očima.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.